Student Support

Voor je laatste vragen over de leerstof van het onderdeel KIW.

Studenten Omaima, François en Sabrina

Heb je nog vragen over de onderdelen wiskunde, fysica, chemie of biologie van het Toelatingsexamen Arts? Onze Geneeskundestudenten Omaima, Sabrina en François staan klaar om je uit de nood te helpen. Van vrijdag 24 juni t.e.m. maandag 27 juni organiseren ze bijspijkerlessen in kleine groepen. Deze lessen vinden plaats op de campus van de VUB in Jette. Er zijn dus geen online lessen.

Een lesmoment duurt 2 uur. Als je dat wenst kan je voor en na de les nog even zelfstandig studeren in een stille ruimte.

Deelname aan de remediëringslessen is gratis, maar registratie is verplicht.

 

Voor de indeling van het lessenrooster volgen we de indeling in hoofdstukken van de cursussen voor het Toelatingsexamen Arts van ikworddokter.be. Zo weet je precies wanneer jouw tricky hoofdstuk aan bod komt.

Heb je geen cursusmateriaal van ikworddokter.be? Bestel dan nu je digitale cursus in pdf. via toelatingsexamen@vub.be. Het volledige pakket (incl. toegang tot de oefeningensessies en het proefexamen) kost €20. Heb je je eerder dit schooljaar al ingeschreven voor één of meer voorbereidingslessen aan de VUB? Dan kan je eventuele ontbrekende cursussen bijbestellen aan €5 per deel.