Oefen het toelatingsexamen

ikworddokter.be is hét platform bij uitstek om je voor te bereiden op het toelatingsexamen geneeskunde. Registreer je gratis  onderaan deze pagina en ontdek waar je staat met onze snelle kennistest! Geweldige scores? Deel ze met je vrienden via Facebook!

Break a leg!

Het toelatingsexamen geneeskunde is geen lachertje. Wat moet je kennen? Hoe moet je je voorbereiden? Wat zijn de struikelblokken? Op dit moment stel je je nog oneindig veel vragen. Maar daar kennen wij de perfecte oplossing voor!

Dit platform bereidt je volledig voor op het toelatingsexamen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je vindt tal van voorbeeldexamenvragen die je kan oefenen, per onderdeel of gemengd, tegen de klok of op je eigen tempo. Daarnaast kan je webinars mee volgen van thuis uit, chatten met geneeskundestudenten én vind je tal van tips en praktische informatie. Dit allemaal op één enkel platform. En als er nieuws is van de examencommissie, zoals aanpassingen aan de leerstof of het examen, dan lees je dat meteen hier. 

Vraag het aan de studenten zelf

Ben je benieuwd wat andere studenten van de richting geneeskunde vinden? Of misschien eerder hoe het campusleven er op de VUB uitziet? Schrijf je dan snel in voor ons forum en chat met onze geneeskundestudenten.

Registreer je en start met oefenen

Ikworddokter.be wordt gerealiseerd door RCA (support@rca.be) in opdracht van de Vrije Universiteit Brussel (toelatingsexamen@vub.be). De VUB is verantwoordelijk voor het beheer van jouw persoonsgebonden data en de verwerking ervan.
Als je dat wil, kunnen we je gegevens ook gebruiken voor andere communicatiedoeleinden, zoals je informeren over andere opleidingen van de VUB. Daarvoor kan je hier je voorkeuren aanpassen.
De VUB respecteert de huidige privacy wetgeving. Hoe we dat doen, lees je in onze privacyverklaring. Je rechten van toegang, aanpassing, wissen of bezwaar, kan je uitoefenen door een mail te sturen naar dpo@vub.be. Als je nog vragen hebt over privacy of je gegevens, contacteer dan onze Data Protection Officer via dpo@vub.be. Een formele klacht kan je indienen via de Privacycommissie: commission@privacycommission.be.