Oefen het toelatingsexamen

ikworddokter.be is hét platform bij uitstek om je voor te bereiden op het toelatingsexamen geneeskunde. Ga onmiddellijk aan de slag met het oefenen van de verschillende modules.

Break a leg!

Het toelatingsexamen geneeskunde is geen lachertje. Wat moet je kennen? Hoe moet je je voorbereiden? Wat verandert er met het nieuwe toelatingsexamen? Wat zijn de struikelblokken? Op dit moment stel je je nog oneindig veel vragen. Maar daar kennen wij de perfecte oplossing voor!

Dit platform bereidt je volledig voor op het nieuwe toelatingsexamen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je vindt tal van voorbeeldexamenvragen die je kan oefenen, per onderdeel of gemengd, tegen de klok of op je eigen tempo. Daarnaast kan je webinars mee volgen van thuis uit, chatten met geneeskundestudenten én vind je tal van tips en praktische informatie. Dit allemaal op één enkel platform.

Vraag het aan de studenten zelf

Ben je benieuwd wat andere studenten van de richting geneeskunde vinden? Of misschien eerder hoe het campusleven er op de VUB uitziet? Schrijf je dan snel in voor ons forum en chat met onze geneeskundestudenten.

Registreer je en start met oefenen