LIVE WEBINARS

De eerstvolgende webinar: Live webinar op woensdag 17 mei 16u00

Wat doe je in de rechte lijn naar het Toelatingsexamen Arts? Hoe pak je die memorabele dag zelf aan? Hoe ga je om met stress? Of te weinig stress? Tank vertrouwen met onze gratis webinar op woensdag 17 mei en begin vol goeie moed aan de laatste loodjes! 

Studiebegeleider Eveline kent het Toelatingsexamen Arts door en door en heeft een jarenlange ervaring met studiemethoden die écht werken. Samen met studentenpsycholoog Katrien behandelt ze tijdens deze webinar de belangrijkste do's and don'ts en beantwoordt ze jouw vragen.

Nuttig, handig én gratis. 

We vinden dat je ouders niet om de haverklap hun kredietkaart moeten bovenhalen om je klaar te stomen voor het toelatingsexamen. Daarom organiseren we verspreid over het jaar een aantal gratis live webinars. Tijdens zo'n webinar krijg je tips & tricks  om het toelatingsexamen zo goed mogelijk voor te bereiden en met succes af te leggen. En omdat hij live én interactief is, kan je ook je meest prangende vragen stellen! Hou dus goed onze website of Facebookpagina in de gaten om geen enkele webinar te missen. 

Praktisch

De link naar een live webinar ontvang je telkens via mail kort voor de start van de webinar. Opgelet! Je krijgt deze mail enkel als je geregistreerd bent op ikworddokter.be

Nog niet geregistreerd? Wacht dan niet en doe het hier

OF MET JE KLAS?

Volg je liever een uitgebreide live webinar met je klas? Compleet met cursusmateriaal en oefeningen? Dat kan ook. Je leerkracht vindt alle informatie in de rubriek voor leerkrachten.
 

Webinar

Registreer je en start met oefenen

Ikworddokter.be wordt gerealiseerd door RCA (support@rca.be) in opdracht van de Vrije Universiteit Brussel (toelatingsexamen@vub.be). De VUB is verantwoordelijk voor het beheer van jouw persoonsgebonden data en de verwerking ervan.
Als je dat wil, kunnen we je gegevens ook gebruiken voor andere communicatiedoeleinden, zoals je informeren over andere opleidingen van de VUB. Daarvoor kan je hier je voorkeuren aanpassen.
De VUB respecteert de huidige privacy wetgeving. Hoe we dat doen, lees je in onze privacyverklaring. Je rechten van toegang, aanpassing, wissen of bezwaar, kan je uitoefenen door een mail te sturen naar dpo@vub.be. Als je nog vragen hebt over privacy of je gegevens, contacteer dan onze Data Protection Officer via dpo@vub.be. Een formele klacht kan je indienen via de Privacycommissie: commission@privacycommission.be.