LIVE WEBINARS

Nuttig, handig én gratis. 

We vinden dat je ouders niet om de haverklap hun kredietkaart moeten bovenhalen om je klaar te stomen voor het toelatingsexamen. Daarom organiseren we verspreid over het jaar een aantal gratis live webinars. Tijdens zo'n webinar krijg je tips & tricks  om het toelatingsexamen zo goed mogelijk voor te bereiden en met succes af te leggen. En omdat hij live én interactief is, kan je ook je meest prangende vragen stellen! Hou dus goed onze website of Facebookpagina in de gaten om geen enkele webinar te missen. 

Praktisch

De link naar een live webinar ontvang je telkens via mail kort voor de start van de webinar. Opgelet! Je krijgt deze mail enkel als je geregistreerd bent op ikworddokter.be

Nog niet geregistreerd? Wacht dan niet en doe het hier

Interactief

Een webinar volgen is één ding. Zelf vragen kunnen stellen én antwoord krijgen is veel beter. Interactief de workshop meevolgen kan op 2 manieren: via de chatfunctie in Youtube én via de Poll Everywhere app (gratis via Google Play of Apple Store) of onze Poll Everywhere webpagina. Meer info krijg je bij de start van de webinar.

OF MET JE KLAS?

Volg je liever een uitgebreide live webinar met je klas? Compleet met cursusmateriaal en oefeningen? Dat kan ook. Je leerkracht vindt alle informatie in de rubriek voor leerkrachten.
 

ZOMERWEBINARS VAN 13 TOT EN MET 20 JULI 2020

Het toelatingsexamen werd verplaatst, daarom organiseren we voor jou een extra voorbereidingsweek!  

Op maandag 13 juli geven we het startschot voor een laatste week vol herhaling van alles wat je nodig hebt voor het toelatingsexamen!

Om vlot van start te gaan beginnen we op 13 juli om 10u met een overzicht van de laatste wijzigingen aan het toelatingsexamen en hoe je daar best mee omgaat. Eveline bespreekt ook je studieplanning en andere zaken die je best nog voorbereidt. 

Tips voor een gezond lichaam en een gezonde geest krijg je van prof. Dirk Devroey (toekomstig decaan van de faculteit Geneeskunde en Farmacie en huisarts) en onze studentenpscholoog Katrien Vanderstappen. Heb je vragen over voeding, slapen, eten, stress .... voor/tijdens/na het examen? Zij antwoorden live op al je vragen! 

Om 14u trappen we de zomerwebinarweek echt af met de generieke competenties.

  • VAARDIG: hoe doe je dat nu echt, digitale teksten vlot verwerken op een kladblad?
  • CLEAR: wat zijn de belangrijkste tips en de meest voorkomende valkuilen?

Van dinsdag t.e.m. vrijdag krijg je van ons de highlights van de online cursussen wetenschappen & wiskunde die we eerder dit jaar hebben gegeven. In de voormiddag de essentiële theorie, gevolgd door oefeningen in de namiddag. Daarna krijg je nog een proefexamen wetenschappen & wiskunde voorgeschoteld. Op maandag 20 juli eindigen we met de verbetering van dit proefexamen. 

Overzicht:

ma 13/07 10u00 - 11u00    Zo pak je het aan! Met medisch en psychosociaal advies. (live chat)

                14u00 - 16u00    VAARDIGCLEAR

di 14/07   10u00 - 10u45     Fysica (highlights)

                14u00 - 14u30     Fysica oefeningen

wo 15/07  10u00 -10u45     Wiskunde (highlights)

                 14u00 - 14u30    Wiskunde oefeningen

do 16/07   10u00 - 10u45    Chemie (highlights)

                 14u00 - 14u30    Chemie oefeningen

vrij 17/07  10u00  - 10u45   Biologie (highlights)

                 14u00- 14u30     Biologie oefeningen

ma 20/07 10u00 - 10u45     verbetering proefexamen

 

Praktisch:

Alle webinars blijven exact 1 week online staan.

Deelname is gratis.

Bij deze webinars wordt verwezen naar ons lesmateriaal. Heb je dat nog niet? Dan kan je het cursuspakket alsnog aankopen zodat je de webinars optimaal kan volgen.

Ons lessenpakket bevat een cursus met de beknopte, maar volledige theorie en oefeningen van elk examenonderdeel (ook CLEAR en VAARDIG!). Na aankoop van het cursuspakket kan je op ikworddokter.be nog extra oefeningen en oplossingen terugvinden. Kostprijs: €20 euro voor het lespakket + €6 euro verzendingskosten indien je de cursussen ook op papier wil. Bestellen kan via een mail aan toelatingsexamen@vub.be

Ben je al geregistreerd op ikworddokter.be? Dan krijg je alle info begin juli ook via mail. Nog niet geregistreerd? Wacht dan niet en doe het hier!

Heb je al deelgenomen aan de zaterdagsessies of de paascursus? Dan vind je alle lesmateriaal en info in het afgesloten gedeelte van ikworddokter.be bij ‘proefexamen’.

Webinar

Registreer je en start met oefenen

Ikworddokter.be wordt gerealiseerd door RCA (support@rca.be) in opdracht van de Vrije Universiteit Brussel (toelatingsexamen@vub.be). De VUB is verantwoordelijk voor het beheer van jouw persoonsgebonden data en de verwerking ervan.
Als je dat wil, kunnen we je gegevens ook gebruiken voor andere communicatiedoeleinden, zoals je informeren over andere opleidingen van de VUB. Daarvoor kan je hier je voorkeuren aanpassen.
De VUB respecteert de huidige privacy wetgeving. Hoe we dat doen, lees je in onze privacyverklaring. Je rechten van toegang, aanpassing, wissen of bezwaar, kan je uitoefenen door een mail te sturen naar dpo@vub.be. Als je nog vragen hebt over privacy of je gegevens, contacteer dan onze Data Protection Officer via dpo@vub.be. Een formele klacht kan je indienen via de Privacycommissie: commission@privacycommission.be.