EXTRA OEFENINGEN FYSICA OP 23 MEI. LIVE!

Jullie vinden Fysica een hele kluif.

Daarom trakteren we je op een live sessie met extra oefeningen op woensdag 23 mei om 14u00.

Alle thema's die opgelijst staan op de officiële website voor het toelatingsexamen arts en tandarts komen aan bod. Geen theorie, enkel oefeningen.

Heb je vragen bij een van de oefeningen? Stel dan gerust je vraag via de chatfunctie.

De link naar de live webinar vind je hier ten laatste een uur voor de start. Opgelet! Je kan deze pagina enkel raadplegen als je geregistreerd bent op ikworddokter.be

Nog niet geregistreerd? Wacht dan niet en doe het hier

 

Volg je liever een uitgebreide live webinar met je klas? Compleet met cursusmateriaal en oefeningen? Dat kan ook. Je leerkracht vindt alle informatie in de rubriek voor leerkrachten.
 

Registreer je en start met oefenen

Ikworddokter.be wordt gerealiseerd door RCA (support@rca.be) in opdracht van de Vrije Universiteit Brussel (toelatingsexamen@vub.be). De VUB is verantwoordelijk voor het beheer van jouw persoonsgebonden data en de verwerking ervan.
Als je dat wil, kunnen we je gegevens ook gebruiken voor andere communicatiedoeleinden, zoals je informeren over andere opleidingen van de VUB. Daarvoor kan je hier je voorkeuren aanpassen.
De VUB respecteert de huidige privacy wetgeving. Hoe we dat doen, lees je in onze privacyverklaring. Je rechten van toegang, aanpassing, wissen of bezwaar, kan je uitoefenen door een mail te sturen naar dpo@vub.be. Als je nog vragen hebt over privacy of je gegevens, contacteer dan onze Data Protection Officer via dpo@vub.be. Een formele klacht kan je indienen via de Privacycommissie: commission@privacycommission.be.