WINTERWEBINARS - DECEMBER 2018

Eind december gaan we online met aantal korte maar krachtige webinars goedgevuld met tips en tricks zodat je in 2019 een vliegende start kan nemen. 

 

Dinsdag 18 december om 14u00

Wat houdt het toelatingsexamen in, hoe bereid ik mij voor? (duur: 45 min)

We beginnen met algemene tips over het toelatingsexamen zelf én over hoe je je het best voorbereidt.

 

Donderdag 20 december om 14u00

Wat is de ideale manier om meerkeuzevragen op te lossen? (duur: 1 uur) 

Naast enkele tips over de meerkeuzevragen bij het gedeelte wetenschappen en wiskunde gaan we dieper in op de meerkeuzevragen bij het gedeelte VAARDIG en CLEAR.

 

Vrijdag 21 december om 14u00

Oefenen op het gedeelte VAARDIG, waar let je best op? (duur: 30 min) 

We behandelen de meest voorkomende fouten bij het VAARDIG-gedeelte.

 

Praktisch

De link naar de live webinar ontvang je telkens een uur voor de start van de webinar. Opgelet! Je krijgt deze mail enkel als je geregistreerd bent op ikworddokter.be

Nog niet geregistreerd? Wacht dan niet en doe het hier

 

Interactief? 

Een webinar volgen is één ding. Zelf vragen kunnen stellen én antwoord krijgen is veel beter. Interactief de workshop meevolgen kan op 2 manieren: via de chatfunctie in Youtube én via de Poll Everywhere app (gratis via Google Play of Apple Store) of onze Poll Everywhere webpagina. Meer info krijg je bij de start van de webinar.

Volg je liever een uitgebreide live webinar met je klas? Compleet met cursusmateriaal en oefeningen? Dat kan ook. Je leerkracht vindt alle informatie in de rubriek voor leerkrachten.
 

Registreer je en start met oefenen

Ikworddokter.be wordt gerealiseerd door RCA (support@rca.be) in opdracht van de Vrije Universiteit Brussel (toelatingsexamen@vub.be). De VUB is verantwoordelijk voor het beheer van jouw persoonsgebonden data en de verwerking ervan.
Als je dat wil, kunnen we je gegevens ook gebruiken voor andere communicatiedoeleinden, zoals je informeren over andere opleidingen van de VUB. Daarvoor kan je hier je voorkeuren aanpassen.
De VUB respecteert de huidige privacy wetgeving. Hoe we dat doen, lees je in onze privacyverklaring. Je rechten van toegang, aanpassing, wissen of bezwaar, kan je uitoefenen door een mail te sturen naar dpo@vub.be. Als je nog vragen hebt over privacy of je gegevens, contacteer dan onze Data Protection Officer via dpo@vub.be. Een formele klacht kan je indienen via de Privacycommissie: commission@privacycommission.be.